dilluns, 4 d’abril del 2016

Ronda 9: Una temporada més a Preferent!


Avui s’ha acabat la temporada. Després de 9 rondes podem afirmar que som equip de preferent, aconseguint mantenir la categoria patint fins la última partida.
El rival d’avui era el Baix Segre, equip al que mai hem pogut derrotar, i avui tampoc ha estat l’excepció. L’equip d’avui estava format pel Jose (no ha pogut vindre), l’Emili, el Dani, el Wilson, el Javi, l’Albert, el Miquel, el Joan, el César i l’Ismael.

El matí no ha començat gens bé. De seguida s’ha ficat un marcador de 0-3 amb les derrotes de l’Emili i l’Ismael (algun dia havia de perdre), però aviat el César ha reduït les distàncies amb un 1-3.
Però el que ha vingut després ha estat pitjor, ja que les partides s’han anat decantant cap a l’equip visitant, deixant un 1-7 al marcador. El Miquel ha fet taules i finalment el Dani ha guanyat la darrera partida. 

L'acta del Matx Acta Balàfia-Baix Segre

El quadre amb la classificació final: Classificació final
 
Ens hem salvat pels pèls, per 1,25 punts de desempat, però l’important ha estat que al llarg de la temporada ens hem anat retrobant tots i hem pogut compartir estones agradables.

Fins ben aviat!!!