dilluns, 8 de febrer del 2016

Lliga Escacs 2016 -- Ronda 3

Avui ens ha tocat jugar a Almenar. L’equip que hem presentat ha estat format pel Dani, el Wilson, el Jaume, el Javi, el Pep, l’Albert, el Joan, el César, el Jordi i la Tere.

L’Almenar era un equip que havia guanyat els dos encontres disputats fins ara, i per tant sabíem que seria un encontre difícil, més tenint en compte que coneixíem els jugadors que ens tocarien i tots eren d’ELO superior.

El matí no ha començat massa bé: en Joan ha perdut en una posició que s’ha deixat mat; a continuació han perdut la Tere i el Jaume. 3-0.

Aviat, però, ha canviat bastant el marcador, ficant-nos amb un 3-2 amb victòries del Pep i el Javi. Malauradament l’Albert estava inferior i ha acabat perdent tot seguit situant el marcador en 4-2.

Quedaven 4 partides i ja no teníem marge d’error, i el César ha pogut treure unes taules en una posició de dama contra torre i cavall (sent el César el de torre i cavall). El Jordi després de lluitar molt ha pogut entrar a setena amb les dues torres en un final de torres i ha acabat guanyant, ficant el 4,5-3,5 al marcador. Emoció al màxim.

Quedaven 2 partides, que desafortunadament pels nostres interessos no ens han afavorit. Primer ha acabat el Wilson, fent taules, en una posició en que estava lleugerament millor que el seu rival. Finalment el Dani ha acabat perdent en un final de peces majors amb igualtat de peons, deixant el marcador en 6-4.

Malgrat el resultat, marxem amb una sensació agredolça, ja que si bé hem perdut, hem ofert molta lluita i hem tingut opcions fins al final de puntuar.

La setmana que ve rebrem el Vallfogona, equip que porta tots els encontres disputats amb victòria.