dilluns, 22 de febrer del 2016

Campionat per Equips 2016 - Ronda 5

Avui hem disputat la 5ª ronda del campionat per equips. Ens ha tocat desplaçar-nos fins a la localitat d’Ivars d’Urgell. Hem presentat la següent alineació: David; Emili; Dani; Javi; Pep; Albert; Miquel; Joan; Cesar; Ismael. Per tant ha debutat l’Ismael!

Quan hem arribat hem vist que si volíem puntuar hauríem de suar de valent perquè el nostre rival ha presentat els jugadors de l’1 al 10 del seu ordre de forces, superant-nos en ELO en la majoria dels taulers.

El matí no ha començat massa bé, primer amb la derrota del Joan i les posteriors derrotes del David i l’Emili. 3-0 A poc a poc semblava que el camí s’aplanava ja que el debutant Ismael ha realitzat una gran combinació de mat i el César aconseguia guanyar amb qualitat de menys. 3-2.

Aviat, però s’han tornat a capgirar els resultats: el Miquel ha perdut i al mateix temps han acabat l’Albert i el Pep, guanyant el Pep i perdent l’Albert. 5-3, ja no teníem marge d’error.

El Dani ha arribat a un final que tenia bastant favorable, però s’ha apurat de temps i un error greu li ha costat la partida. 6-3. Aviat ha perdut també el Javi deixant el marcador final en 7-3.

La veritat és que en algunes partides hem tingut mala sort, però d’altres dies també n’hem tingut en algunes. Les sensacions són bones i tots els membres de l’equip anem puntuant.

La setmana que ve rebrem el Bellpuig-Vilanovenc, equip que ocupa una posició just per sobre nostre en la classificació.

En aquest enllaç podeu veure l’acta del matx: http://escacs.cat/index.php/component/fce?op=20&tasca=resultats#/grup/2016051/acta/3040